Política de privadesa de dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Titular: ANDREW ASHURST

Domicili: c/. Santa Magdalena, 26 – 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

NIE: X1894916S

Telèfon: 93 818 14 60

E-mail: info@stpaulsenglish.es

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

A ST.PAUL’S ENGLISH ACADEMY, tractem la informació que ens han facilitat les persones interessades amb la finalitat de prestar el servei de formació demanat, realitzar la facturació del mateix i l’enviament d’informació d’interès pels alumnes (Newsletter).

Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades proporcionades es conservaran mentrestant mantinguem la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la base legitimadora pel tractament de les dades?

El nostre tractament es basa en la legitimació adscrita a la formació sol.licitada en el nostre centre acadèmic.

A qui es comuniquen les seves dades?

No cedirem ni vendrem dades personals ni es compartiran amb cap altre empresa. Les dades sempre seran tractades dintre de la Unió Europea i segons la regulació del RGPD.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a ST.PAUL’S ENGLISH ACADEMY, procedeixen de l’interessat.

Les dades que recollim en el nostre formulari de contacte o sol.licitud d’inscripcions al nostre “Newsletter” són: nom, Dni, data de naixement, telèfon, adreça, població i província, correu electrònic i, en el cas de menors de 16 anys, el nom, Dni i telèfon dels pares o tutors legals; a part de la informació acadèmica necessària referent als idiomes cursats.

Quins són els seus drets al facilitar-nos les seves dades?

Tothom que ens hagi facilitat les seves dades, té la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat, oposició i dret a l’oblit.

En cas de que desitgi canviar o suprimir fàcilment l’ús de les seves dades, així com que desitgi no rebre més comunicacions comercials, pot enviar un correu a: info@stpaulsenglish.es, escrivint a l’assumpte la paraula “Baixa”.