CURS 2019/2020

Procés de matriculació

Hem arribat al darrer trimestre del curs i, com cada any, cal organitzar el curs vinent. Per aquest motiu, proposem diferents períodes de matriculació en aquest ordre: alumnes que cursen actualment a l’acadèmia i que vulguin continuar el proper curs, familiars d’alumnes i ex-alumnes  que vulguin inscriure’s i, finalment, per a tot interessat en cursar anglès amb nosaltres.

Seguidament podeu consultar els períodes establerts per ordre de preferència:

Alumnes que vulguin continuar fent classe a l'acadèmia

Període: del 29 d'abril al 17 de maig
Us recordem que heu d'omplir la butlleta de matrícula que entregarem als alumnes i fer efectiu el pagament de reserva de plaça abans del 17 de maig.
Es tindran en compte tots els canvis demanats fins el dia 17/05. Passada aquesta data, no podrem guardar places, us oferirem les que hi hagin disponibles en el moment de la vostra petició.

Familiars i ex-alumnes que vulguin fer classe a l'acadèmia

Període: a partir del 3 de juny
Adreçat als familiars dels alumnes i als ex-alumnes que vulguin cursar anglès amb nosaltres. Per tal que us puguem oferir places, és necessari que tinguem la fitxa de registre cumplimentada amb les dades de contacte i informació d'interès de l'interessat/da. Tanmateix, cal realitzar la prova de nivell genèrica (en el cas dels adults), per tal de poder assignar-vos la plaça més adient al vostre nivell. Dirigiu-vos a l'acadèmia en el període indicat per acabar el procés de matriculació.

Interessats i interessades en cursar anglès amb nosaltres:

Període: a partir del 10 de juny
Adreçat a tota persona interessada a partir dels 6 anys que vulgui aprendre anglès amb nosaltres. Per tal que us puguem oferir les places més adients a la vostra necessitat i nivell, és necessari que tinguem la fitxa de registre cumplimentada amb les dades de contacte i informació d'interès de l'interessat/da. En el cas dels adults, també cal realitzar la prova de nivell genèrica.

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord.