ST. PAUL'S
BUSINESS CENTER

EL CENTRE DE NEGOCIS ESPECIALITZAT EN L’ANGLÈS

St. Paul’s Business Center és un espai multifuncional que ofereix una àmplia oferta de possibilitats en l’àmbit empresarial amb especialització vitivinícola. El projecte neix el 2019 a Vilafranca del Penedès com a resposta a una necessitat del sector del vi, entre d’altres, en l’àrea dels negocis. 

Oferim des de formacions sobre negocis en anglès a cursos més concrets de caire departamental o sectorial. Per al sector del vi, disposem d’una completa gamma de cursos a través d’English for Wine Aspects. A més, també oferim l’opció de llogar les nostres instal·lacions o contractar packs d’activitats fets a mida per gaudir d’una completa jornada de negocis.

Cursos sobre negocis

Oferim cursos de negocis (presentacions, negociació, emailing, etc.) i també de caire departamental (exportació, marketing, RRHH, etc.) o sectorial (vi, automòbil, etc.).

Lloguer d'espais

Lloga la nostra sala dedicada al món del vi per celebrar esdeveniments, reunions i conferències. Oferim coffee break, nevera per a vins, copes, pantalla i molt més.

Pack d'activitats

Lloga el nostre espai per la teva reunió, nosaltres ens encarreguem de reservar el dinar a un restaurant, organitzar un team-building o visitar un celler.